MANİSA / SALİHLİ - Gazi İlkokulu

Mrt

ÇEDES kapsamında, Türkiye genelinde düzenlenen "sabır"konulu kısa film yarışmasında okulumuz öğretmenlerinden Nazmiye Uysal öğrencileriyle birlikte film çekerek ilçemizi temsil etmiştir. Kendisini tebrik ederiz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri kapsamında Salihli Orman İşletme Şefliği tarafından okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimizin orman ve ağaçlarla ilgili sorularını cevaplandırdılar

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenleniyor. Bu kapsamda okulumuzdaki etkinliklerimiz

Ock

Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mahmut YENEN meslektaşrımızla ve öğrencilerimizle İstiklal Marşımızı okuyarak öğrencilerimize iyi dersler, iyi haftalar dilekterinde bulundu. Öğretmenlerimizle de ööğretmenler odasında biraraya gelerek Eğitim-Öğretim üzerine değerlendirmelerde bulundu.