MANİSA / SALİHLİ - Gazi İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Töreni İlçemiz Gazi İlkokulunda saat 10:30'da başladı.

Tören Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz anısına saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunması ile başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut YENEN yaptı.

Daha sonra Gazi İlkokulu Öğrencilerimizin hazırladığı şiirler, müzikli gösteriler sergilendi ve Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerimizin hazırladığı halk oyunları gösterisi sergilendi.

İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Kamil SAĞLAM, Belediye Başkanımız Sayın Mazlum NURLU, Cumhuriyet Başsavcımız Orhan AL ve Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut YENEN  tarafından verildi.

Tören sonrası ilçe Kaymakamımız ve protokol, törenin hazırlanmasında görev alan Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ederek okulumuzdan ayrıldılar.

Gazi İlkokulunda yapılan Bayram Kutlama Törenine İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Kamil SAĞLAM, Belediye Başkanımız Sayın Mazlum NURLU, Cumhuriyet Başsavcımız Orhan AL, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Burhan DEMİRKIRAN, İlçe Jandarma Komutanımız  Doğukan KARAASLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut YENEN, Şube Müdürlerimiz, Daire Müdürleri, Şehit ve Gazi Derneklerimizin temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, Okul müdürlerimiz, Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlar katıldı.

Mrt

ÇEDES kapsamında, Türkiye genelinde düzenlenen "sabır"konulu kısa film yarışmasında okulumuz öğretmenlerinden Nazmiye Uysal öğrencileriyle birlikte film çekerek ilçemizi temsil etmiştir. Kendisini tebrik ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenleniyor. Bu kapsamda okulumuzdaki etkinliklerimiz