MANİSA / SALİHLİ - Gazi İlkokulu

Gazi İlkokulu

Beşeylül Mah. 511 Sok. No11
Vizyon
Demokratik yönetim anlayışı içinde, çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresine örnek teşkil eden değişim ve gelişime açık bir ilkokul olmak.
Misyon
Gazi İlkokulu olarak, öğrencilerimizi; ilgi ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek hayata hazırlamak, Türkçeyi doğru kullanan, kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerili, kendine güvenen, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.
Şehiriçi
.